Voorwaarden

Het verblijf is voor minimaal 2 nachten

Inchecken vanaf 15:00- 18:00

Uitchecken 8:00- 11:00

Betaalmethodes: aanbetaling, iDeal, contant en overboeking

Reguliere tarieven 

Zie het Boeken menu item voor de overzichten van onze tarieven. De tarieven zijn exclusief ontbijt en inclusief het privégebruik van de sauna en de hottub in de tuin.

Overige kosten (alleen bij het gebruik ervan)

Het ontbijt kost €12,50 per persoon per nacht. Het ontbijt maak je zelf, wij zorgen ervoor dat al je favoriete ontbijt onderdelen als broodjes, vleeswaren, fruit, kaas, yoghurts, eieren en nog meer, in je keuken en koelkast aanwezig zijn. Zodat je op je eigen moment kunt ontbijten.

Verlate check out
De normale check out is om uiterlijk 11:00. Bij beschikbaarheid kun je verlaat uitchecken om 12:00 of 13:00 tegen een meerprijs van €15 per uur.

Vervroegde check in: De normale check in tijd is vanaf 15:00. Bij beschikbaarheid kun je vervroegd inchecken om 13:00 of 14:00 tegen een meerprijs van €15 per uur

Elke nacht is inclusief:

Onbeperkt gebruik hottub en sauna

Gratis WIFI

Koffie & thee

Handdoekenpakket (badjas, badlakens, handdoek)

Keukenpakket (keukendoek, theedoek, vaatdoek)

Indien een boeking op een feestdag en/of hoogseizoen valt, wordt prijs daarop aangepast.

Huisdieren
Een hond is toegestaan in ons verblijf. Wel alleen in het woongedeelte en niet op de slaapkamer. Overnachten doet de hond in zijn eigen bench (niet aanwezig, zelf meenemen). De tuin is niet afgezet met een hek, je kan je hond niet vrij laten rondlopen.

Instructies reservering

Wij proberen u altijd zo snel mogelijk, vaak binnen een uur, van een reactie te voorzien. Houdt u er rekening mee dat uw reservering pas definitief is, wanneer u een reserveringsbevestiging heeft ontvangen. U kunt ook altijd vrijblijvend informatie opvragen op info@indebocht.nl

Onze huisregels

Roken doen we buiten.

Inchecken kan vanaf 15:00 uur.

Uitchecken kan tussen 08:00 – 11:00 uur.

De betaalmogelijkheden zijn contant, iDeal of overboeking (vooruit betaling).

Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder en zonder bijbetaling gebruik maken van de faciliteiten en/of overnachten

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient te worden voorkomen.

Gourmetten e.d. is in het verblijf niet toegestaan

Gebruik Wellness is voor eigen risico. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor correct gebruik van de hottub en sauna. Zij dienen zich te houden aan de gebruiksaanwijzing, zoals hen via uitleg van de eigenaar en de handleiding welke in het huisje te vinden is.

Als gast ontvangt u een sleutel van het huisje. Deze levert u weer in bij vertrek. Als gast bent u zelf verantwoordelijk voor het correct afsluiten van de toegangsdeur van het huisje.

Verlies van de sleutel is voor kosten van contractant (€ 25,-) en zal bij uitchecken cash of achteraf per factuur door contractant voldaan worden.